Boxsprings

 

Boxsprings worden als bodem onder een matras gebruikt en bieden u in combinatie met een matras (en een topper) een goede ondersteuning. Hier treft u een greep uit onze collectie boxsprings.

Prima bed boxspringsets

De Prima bed boxspringsets bestaan uit twee boxsprings, een matras/twee matrassen en een hoofdbord. Er is keuze uit verschillende hardheden voor het matras/de matrassen, meerdere typen stoffen in verschillende kleuren en diverse poten.
de gehele boxspringset is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 180 x 200 van €2897,- voor €2365,-

Meer informatie

CASA boxspringsets

De CASA boxspringsets bestaan uit twee boxsprings, een gestoffeerd matras/twee gestoffeerde matrassen, een topper en een hoofdbord. Er is keuze uit verschillende hardheden voor het matras/de matrassen, meerdere typen stoffen in verschillende kleuren en diverse poten.
de gehele boxspringset is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 180 x 200 van €3719,- voor €2950,-

Meer informatie

Boxspringsets PUUR

De boxspringsets van PUUR bestaan uit twee boxsprings, een gestoffeerd matras/twee gestoffeerde matrassen, een topper en een hoofdbord. Er is keuze uit verschillende hardheden voor het matras/de matrassen, diverse toppers, hoofdborden in allerlei stijlen, veel stoffen in verschillende kleuren en diverse poten.
de gehele boxspringset is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 180 x 200/210 van €4507,50 voor €3595,-

Meer informatie

Viera boxspringsets Viera

De Viera boxspringsets van Viera zijn bedden met duurzame en natuurlijke elementen. De sets bestaan uit een hoofdbord, boxsprings met latexafdekking en een pocketveringmatras/twee pocketveringmatrassen met latex afdekking.
de gehele boxspringset is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 180 x 200 vanaf €4670,-

Meer informatie

Naturo boxspringsets Viera

De Naturo boxspringsets van Viera zijn bedden met duurzame en natuurlijke elementen. De complete sets bestaan uit een hoofdbord, boxsprings met latexafdekking, een pocketveringmatras/twee pocketveringmatrassen met latex afdekking en een comfortabele natuurlatex topper.
de gehele boxspringset is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 180 x 200 vanaf €5640,-

Meer informatie

Marie Claire boxspring(set)s Kuperus

De Marie Claire boxspring is een klassieke vlakke boxspring van zeer degelijke kwaliteit. Op een solide vurenhouten frame is een stevig verenpakket bevestigd, opgesloten door een omranding van comfortschuim. De toplaag bestaat ook uit comfortschuim.

de boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 90 x 200/210 vanaf €1050,-

Meer informatie

Marie Tudor boxspring(set)s Kuperus

Marie Tudor is een klassieke boxspring. Het comfort van de boxspring wordt geleverd door een kern van pocketveren, solide opgesloten in een comfortschuim omranding.

de boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 90 x 200/210 vanaf €1275,-

Meer informatie

Natuurlijk slapen Falun boxspring(set)s Kuperus

De Falun is een natuurlijke boxspring. Op een zeer degelijk vurenhouten frame is het pocketinterieur afgedekt met wol geplaatst. Ook het matras heeft een wollen afdekking. Met een topmatras naar uw keuze maakt u de set compleet en ervaart u een geweldig slaapcomfort.

de gehele boxspringset is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 180 x 200/210 van €10200,- voor €7950,-

Meer informatie

Natuurlijk slapen Malmö boxspring(set)s Kuperus

De Malmö beschikt over individueel beklede veerlagen. De boxspring en het matras zijn gestoffeerd en afgedekt met lagen katoen, wol en paardenhaar. Voor een optimaal comfort zijn de pocketveren in het matras maar liefst 18 cm hoog en verend van kant tot kant.

de gehele boxspringset is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 180 x 200/210 vanaf €12210,-

Meer informatie

Natuurlijk slapen Ariane boxspring(set)s Kuperus

De Ariane is aangenaam en beeldschoon. De Ariane is na de Alexia het meest luxe bed in de Kuperus collectie. De Ariane beschikt over rijke afdeklagen van wol, katoen en paardenhaar.

de gehele boxspringset is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 180 x 200/210 vanaf €15010,-

Meer informatie

Natuurlijk slapen Alexia boxspring(set)s Kuperus

De Alexia is het meest luxe bed in de Kuperus-collectie. De Alexia is een bed van ongekende luxe. Het bed is uitgerust met maar liefst vier veerlagen. Door de toepassing van vele lagen zijn de beddenbouwers van Kuperus in staat om voor u dit ultieme bed samen te stellen.

de gehele boxspringset is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 180 x 200/210 vanaf €21850,-

Meer informatie