Bedframes

 

Een bedframe bepaalt de uitstraling van uw bed. Er zijn talloze mogelijkheden, wat maakt dat een bedframe geheel kan worden afgestemd op individuele behoeften en wensen. Hier treft u een greep uit onze collectie bedframes.

Trento bedframes Hasena

De Trento bedframes van Hasena zijn gemaakt van massief hout. Er is keuze uit diverse kleuren beuken, walnoot en (wild)eiken. De bedframes zijn 2,5 cm dik en verkrijgbaar in verschillende maten. Ook zijn er diverse mogelijkheden met betrekking tot de poten en het hoofdbord.

Meer informatie

Lounge bedframes Hasena

De Lounge bedframes van Hasena zijn gemaakt van massief hout. Er is keuze uit diverse kleuren beuken, walnoot en (wild)eiken. De bedframes zijn 2,5 cm dik en verkrijgbaar in verschillende maten. Ook zijn er diverse mogelijkheden met betrekking tot de poten en het hoofdbord.

Meer informatie

Wood-line bedframes Hasena

De Wood-line bedframes van Hasena zijn gemaakt van massief hout. Er is keuze uit diverse kleuren beuken en eiken. De bedframes zijn 3 cm dik en verkrijgbaar in verschillende hoogtes en maten. Ook zijn er diverse mogelijkheden met betrekking tot de poten en het hoofdbord.

Meer informatie

Oak-line bedframes Hasena

De Oak-line bedframes van Hasena zijn gemaakt van massief eikenhout en zijn 3,5 cm dik. De bedframes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ook zijn er diverse mogelijkheden met betrekking tot de poten en het hoofdbord. 

Meer informatie

Oak-wild bedframes Hasena

De Oak-wild bedframes van Hasena zijn gemaakt van massief wildeikenhout. De bedframes zijn 3,5 cm dik en verkrijgbaar in verschillende hoogtes, maten en kleuren. Ook zijn er diverse mogelijkheden met betrekking tot de poten en het hoofdbord. 

Meer informatie

Function bedframes Hasena

Meer informatie

De Function bedframes van Hasena zijn bedden met lades gemaakt van massief hout. Er is keuze uit diverse kleuren beuken en eiken. De bedframes zijn 3 cm dik en verkrijgbaar in verschillende maten. Ook zijn er diverse mogelijkheden met betrekking tot de lades en het hoofdbord. 

Bedden met bergruimte Hasena

Wij bieden diverse mogelijkheden om allerlei spullen onder uw bed op te kunnen ruimen. Kies voor een bed met een lattenbodem die u eenvoudig omhoog kunt doen, lades of een box (op wielen).

Meer informatie

Gaston bedframes San Giacomo

De Gaston bedframes van San Giacomo hebben een mooie strakke uitstraling. Dankzij het gestoffeerde hoofdbord en het gestoffeerde frame hebben de bedframes tevens een fijne, warme look. De stof is afneembaar. De Gaston bedframes zijn verkrijgbaar in verschillende typen stoffen in verschillende kleuren. 

Meer informatie