Natuurlijk slapen Malmö boxspring(set)s Kuperus

De Malmö beschikt over individueel beklede veerlagen. De boxspring en het matras zijn gestoffeerd en afgedekt met lagen katoen, wol en paardenhaar. Voor een optimaal comfort zijn de pocketveren in het matras maar liefst 18 cm hoog en verend van kant tot kant. Het matras is voorzien van een stijlvolle bies en verticale handgrepen. Dit model is verkrijgbaar als vlakke- en verstelbare uitvoering. De Natuurlijk slapen Malmö boxsprings van Kuperus kunnen gecombineerd worden met verschillende hoofdborden en zijn verkrijgbaar in verschillende typen stoffen in verschillende kleuren.

 

De natuurlijk slapen Malmö boxsprings van Kuperus kunnen gecombineerd worden met het bijbehorende matras uit de Malmö lijn en een topper uit de Natuurlijk slapen collectie van Kuperus. Uiteraard is het ook mogelijk om de boxsprings te combineren met de sidestitched variant van de Malmö matrassen: de Ariane matrassen.

 

Op de afbeeldingen hiernaast treft u enkele voorbeelden van Natuurlijk slapen Malmö boxspringsets. Wij hebben (normaliter) diverse boxspringsets van Kuperus in onze winkel staan om u de mogelijkheden te kunnen laten zien en proberen.

 

De boxsprings, matrassen, toppers en hoofdborden van Kuperus zijn ook afzonderlijk leverbaar.

 

Bekijk hier het inspiratieboek van de natuurlijk slapen collectie van Kuperus 

Malmö/Ariane boxspring(set) Kuperus bij ons in de winkel

 

  • 180 x 210 cm
  • Twee verstelbare boxsprings met blokpoten
  • Twee gestoffeerde Ariane matrassen
  • Eén Varberg topper met split
  • Hoofdbord Pillar
  • Parmiers 31 (stof/kleur)

 

Getoonde combinatie €22265,- (inclusief matras(sen), topper en hoofdbord)