Natuurlijk slapen Ariane boxspring(set)s Kuperus

De Ariane is aangenaam en beeldschoon. De Ariane is na de Alexia het meest luxe bed in de Kuperus collectie. De Ariane beschikt over rijke afdeklagen van wol, katoen en paardenhaar. Het beste van twee werelden: een ongeëvenaard comfort gekoppeld aan een luxe uitstraling met een houten plint en traditioneel met de hand genaaide matrassen, rondom side stitched. Dit puur ambachtelijke model is verkrijgbaar als vlakke- en verstelbare uitvoering. De Natuurlijk slapen Ariane boxsprings van Kuperus kunnen gecombineerd worden met verschillende hoofdborden en zijn verkrijgbaar in verschillende typen stoffen in verschillende kleuren.

 

De natuurlijk slapen Ariane boxsprings van Kuperus kunnen gecombineerd worden met het bijbehorende matras uit de Ariane lijn en een topper uit de Natuurlijk slapen collectie van Kuperus.

 

Op de afbeeldingen hiernaast treft u enkele voorbeelden van Natuurlijk slapen Ariane boxspringsets. Wij hebben (normaliter) diverse boxspringsets van Kuperus in onze winkel staan om u de mogelijkheden te kunnen laten zien en proberen.

 

De boxsprings, matrassen, toppers en hoofdborden van Kuperus zijn ook afzonderlijk leverbaar.

 

Bekijk hier het inspiratieboek van de natuurlijk slapen collectie van Kuperus 

Malmö/Ariane boxspring(set) Kuperus bij ons in de winkel

 

  • 180 x 210 cm
  • Twee verstelbare boxsprings met blokpoten
  • Twee gestoffeerde Ariane matrassen
  • Eén Varberg topper met split
  • Hoofdbord Pillar
  • Parmiers 31 (stof/kleur)

 

Getoonde combinatie €22265,- (inclusief matras(sen), topper en hoofdbord)