Matrassen

 

Een goed en vooral passend matras is van groot belang voor een goede nachtrust en dient drie functies: ondersteuning, drukverlaging en ventilatie. Hier treft u een greep uit onze collectie matrassen.

Keerbare pocketvering matrassen

Vegas Supreme matrassen

De Vegas Supreme matrassen zijn uitgevoerd met een geneste pocketveer (zeven comfortzones). De veer wordt aan beide zijden afgedekt met een drukverdeler en een afdeklaag van koudschuim (3 cm).

vanaf €565,-

Meer informatie

Essence P23 matrassen Viera

De Essence P23 matrassen van Riviera hebben een 7 zone pocketveer kern. De kern is aan beide zijden afgedekt met 2,5 cm 100% Hevea Foam natuurlatex met viscose.

vanaf €895,-

Meer informatie

Ligne D’Or Pinot matrassen Kuperus

De Ligne D’Or Pinot matrassen van Kuperus hebben een 5-zone kern, bestaande uit 18 cm hoge pocketveren. De Pinot matrassen hebben een 100% natuurlatex afdeklaag. De matrassen zijn solide, stabiele matrassen in een luxe hoes.

vanaf €1175,-

Meer informatie

Ligne D’Or Malbec matrassen Kuperus

De Ligne D’Or Malbec matrassen van Kuperus hebben een 5-zone kern, bestaande uit 18 cm hoge pocketveren. De Malbec matrassen hebben een comfortlaag van gelatexeerd paardenhaar. De matrassen zijn solide, stabiele matrassen in een luxe hoes.

vanaf €1345,-

Meer informatie

Liszt matrassen Kuperus

De Liszt matrassen van Kuperus zijn handgemaakt en blinken uit in ligcomfort door de combinatie van drie bijzondere materialen: 18 cm multi-pocketveer, 100% Talalay natuurlatex en zeer elastische gebreide satin stretch matrasstof.

vanaf €1660,-

Meer informatie

Keerbare latex matrassen

Lima matrassen Mahoton

De Lima matrassen van Mahoton hebben een 100% natuurrubber matraskern met 7 ergonomische comfort zones. De matrassen hebben een bamboe buitenhoes met een vulling van katoen en wol. De matrashoogte is 19 cm.

vanaf €775,-

Meer informatie

Maya matrassen Mahoton

De Maya matrassen van Mahoton hebben een 100% natuurrubber matraskern met 7 ergonomische comfort zones. De matrassen hebben een bamboe buitenhoes met een vulling van katoen en wol. De matrashoogte is 22 cm.

vanaf €1075,-

Meer informatie

Seasons matrassen Mahoton

De Seasons matrassen van Mahoton hebben een 100% natuurrubber matraskern met 7 ergonomische comfort zones. De matrassen hebben een volledig afritsbare tijk voorzien van koele zomerkant met PCM dubbeldoek en Climawatt vulling en een luxe velours winterkant met zuivere scheerwol.

vanaf €1200,-

Meer informatie

Keerbare schuim matrassen

Bari matrassen Brinkhaus

De Bari matrassen van Brinkhaus hebben een kern van koudschuim (18 cm). De kern heeft 7 zones.

vanaf €689,-

Meer informatie

Niet keerbare matrassen

CC-150 matras ClimaComfort

Het CC-150 matras van ClimaComfort is een gezoneerd schuimmatras voorzien van hoogwaardige kunststof veren in de heupzone. Het matras beschikt over één laag Climafoam aan de bovenzijde en twee lagen Evopore aan de onderzijde.

vanaf €1195,-

Meer informatie

CC-200 matras ClimaComfort

Het CC-200 matras van ClimaComfort is een gezoneerd schuimmatras opgebouwd uit één laag Climafoam aan de bovenzijde, twee lagen Viscopore in het midden en twee lagen Evopore aan de onderzijde.

vanaf €1295,-

Meer informatie

Inova matrassen

De Inova matrassen zijn uitgevoerd met een geneste pocketveer. De veer wordt aan beide zijden afgedekt. Er zijn drie verschillende afdeklagen mogelijk: Koudschuim, Pearl Gel en Flofoam.

vanaf €832,50

Meer informatie

Long Lasting Spring Technology (LLST) matrassen Kuperus

De LLST matrassen van Kuperus hebben twee lagen XS-pocketveren. Het matras is uitstekend ventilerend en vochtregulerend omdat de veren van kant tot kant lopen en door het gebruik van natuurlijke materialen zoals viscose, wol, katoen, Talalay natuurlatex en kokos.

vanaf €1695,-

Meer informatie