Natuurlijk slapen Alexia boxspring(set)s Kuperus

De Alexia is het meest luxe bed in de Kuperus-collectie. De Alexia is een bed van ongekende luxe. Het bed is uitgerust met maar liefst vier veerlagen. Door de toepassing van vele lagen zijn de beddenbouwers van Kuperus in staat om voor u dit ultieme bed samen te stellen. De Alexia is voorzien van een luxe eikenhouten plint in kleur naar keuze en traditionele, geheel met de hand genaaide matrassen en rondom side stitched. De Natuurlijk slapen Alexia boxsprings van Kuperus kunnen gecombineerd worden met verschillende hoofdborden en zijn verkrijgbaar in verschillende typen stoffen in verschillende kleuren.

 

De natuurlijk slapen Alexia boxsprings van Kuperus kunnen gecombineerd worden met het bijbehorende matras en de bijbehorende topper uit de Alexia lijn. Uiteraard is het ook mogelijk om de boxsprings te combineren met andere matrassen en/of toppers.

 

Op de afbeeldingen hiernaast treft u enkele voorbeelden van Natuurlijk slapen Alexia boxspringsets. Wij hebben (normaliter) diverse boxspringsets van Kuperus in onze winkel staan om u de mogelijkheden te kunnen laten zien en proberen.

 

De boxsprings, matrassen, toppers en hoofdborden van Kuperus zijn ook afzonderlijk leverbaar.

 

Bekijk hier het inspiratieboek van de natuurlijk slapen collectie van Kuperus 

Alexia boxspring(set) Kuperus bij ons in de winkel

 

  • 200 x 210 cm
  • Twee vlakke boxsprings met plint en blokpoten
  • Twee gestoffeerde Alexia matrassen
  • Eén Alexia topper
  • Hoofdbord Alexia
  • Madison 1233 (stof/kleur)

 

Getoonde combinatie €27910,- (inclusief matras(sen), topper en hoofdbord)