Special kussens Silvana

Vanaf €59,95

Er zijn verschillende Special kussens van Silvana. Tot de Special kussens van Silvana behoren:

 

Silvana Puur Natuur: Arctica en Sunda

Bij de Silvana Puur Natuur kussens is maximaal gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.

 

  • Het Silvana Puur Natuur Arctica kussen is een stevig, anti-allergisch hoofdkussen met kleine witte eendenveertjes. Het kussen beschikt over een schoudercontour. Dit zorgt ervoor dat nek en schouder aansluiten op het kussen.

€59,95

 

  • Het Silvana Puur Natuur Sunda kussen is een wat steviger hoofdkussen van vochtregulerende kapok. Het kussen beschikt over een schoudercontour. Dit zorgt ervoor dat nek en schouder aansluiten op het kussen.

€59,95

 

Silvana Dooradembaar: Mijn eerste kussen en Start up

De Silvana Dooradembaar kussens zorgen ervoor dat u fijn en veilig kunt slapen dankzij dooradembare materialen.

 

  • Het Silvana Dooradembaar Mijn eerste kussen hoofdkussen is een zacht kussen voor de allerkleinsten (geschikt vanaf 2 jaar).

€29,95

 

  • Het Silvana Dooradembaar Start up kussen is een laag, zacht en dooradembaar hoofdkussen en daarmee geschikt voor kinderen en buikslapers. Dankzij de wigvorm blijft de vulling op zijn plaats.

€69,95

 

Silvana Climate Control: Pitsstop

Het Silvana Climate Control Pitsstop kussen is een wat steviger, hypo-allergeen en temperatuur regulerend hoofdkussen. Het kussen beschikt over een schoudercontour. Dit zorgt ervoor dat nek en schouder aansluiten op het kussen. Dankzij de wigvorm blijft de vulling op zijn plaats.

€79,95

 

Silvana Drukverlagend: Flexiform

Het Silvana Drukverlagend Flexiform kussen is een zacht en drukverlagend hoofdkussen met goede vochtabsorptie. Het kussen beschikt over een schoudercontour. Dit zorgt ervoor dat nek en schouder aansluiten op het kussen. Dankzij de wigvorm blijft de vulling op zijn plaats.

€89,95

Materiaal

Arctica kussen: een vulling van witte eendenveertjes en een tijk van 100% hoogwaardige, soepele katoen met Sanitized behandeling (doorgestikt en gewatteerd met katoen)

Sunda kussen: een vulling van meervoudig gekaarde kapok en een tijk van 100% hoogwaardige, soepele katoen met Sanitized behandeling (voorzien van ritssluiting)

Mijn eerste kussen: een vulling van zachte synthetische slaapbolletjes en een tijk van 3D weefsel met een binnenhoes van 100% katoen (voorzien van ritssluiting)

Start up kussen: een vulling van Comforel Soft en een tijk van dooradembaar 3D materiaal (70% katoen en 30% polyester) met Sanitized behandeling (voorzien van ritssluiting)

Pitsstop kussen: een vulling van Aerelle Cool Night vezelbolletjes en een tijk van 100% hoogwaardige katoen met Climarelle en een Cool Pro binnenvoering (voorzien van ritssluiting)

Flexiform kussen: een vulling van Suprelle Memory en een tijk van 100% hoogwaardige katoen met Sanitized behandeling (voorzien van ritssluiting)

Maat/Afmetingen 60 x 70 cm
Merk Silvana
Wasvoorschrift

Arctica kussen: niet wasbaar

Sunda kussen: niet wasbaar

Mijn eerste kussen: op 60 graden wasbaar

Start up kussen: op 60 graden wasbaar

Pitsstop kussen: op 60 graden wasbaar

Flexiform kussen: niet wasbaar