Over ons

Henk Bosman Bedden

Henk Bosman Bedden is een bekende beddenspeciaalzaak in het centrum van Den Haag. Een familiebedrijf waarbinnen inmiddels al meerdere generaties actief zijn (geweest). Kwaliteit, service, en eerlijk en persoonlijk (slaap)advies zijn bij ons erg belangrijk. Wij houden rekening met persoonlijke wensen, lichaamsbouw en budget. Wij bieden u ruime keuze in matrassen, toppers, bodems en bedden. Ook hebben wij allerlei dekbedden en hoofdkussens in onze collectie. Daarnaast hebben wij een verscheidenheid aan bedtextiel om uw bed compleet te maken. Voor dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens, spreien, plaids, dekens, etc. bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Wij hebben bedtextiel in allerlei maten en kwaliteiten op voorraad. Tot slot kunt u bij ons terecht voor overig slaapkamer meubilair, waaronder mooie nachtkastjes en zelf samen te stellen linnenkasten.

Op onze website en webshop treft u een greep uit onze collectie. U bent van harte welkom om onze producten te komen bekijken, voelen en testen in onze winkel in Den Haag. Voor vragen en/of bestellingen zijn wij uiteraard ook telefonisch en per mail bereikbaar.

 

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in onze winkel, onze collectie en eventuele acties? Volg ons op Facebook en Instagram of neem geregeld een kijkje op onze website en -shop.

 

Bent u tevreden over onze producten en dienstverlening? Wij zouden het erg waarderen als u een review zou willen achterlaten. Klik hier om uw review te schrijven. Alvast bedankt!

 

 

Team

Wij runnen de winkel momenteel met een klein maar fijn team van vier personen. Soms hebben we bij het bezorgen en monteren nog wat extra helpende handen. We zijn allemaal meerdere dagen per week aanwezig in de winkel of op pad om bestellingen bij klanten te bezorgen en monteren. We stellen ons graag aan u voor!

 

Jos

Jos is elke dag volop on the road. Hij bezorgt en monteert namelijk al meer dan 20 jaar bestellingen van Henk Bosman Bedden bij klanten. In alle uithoeken van Nederland is hij al wel eens geweest. Ook heeft hij al diverse malen bestellingen bezorgd in het buitenland. Hij geniet ervan om met onze bus door het land te rijden. Toch is Jos zijn dag pas echt geslaagd als hij de bestellingen zo heeft bezorgd en gemonteerd dat klanten blij zijn! Veel van onze klanten kennen hem bij naam en zien hem graag!

 

Laura

Laura ging van jongs af aan al mee naar de winkel met haar ouders. Zo kwam zij op jonge leeftijd al aan in aanraking met matrassen, ledikanten, hoofdkussens en ga zo nog maar even door. Uiteindelijk is Laura op haar twintigste echt begonnen met werken in de winkel. Door de jaren heen heeft Laura enorm veel inhoudelijke kennis over onze producten opgebouwd. Zij kan u dan ook uitstekend van advies voorzien! Daarnaast denkt zij graag mee over inrichting, styling en kleuren om uw slaapkamer tot een mooi geheel te maken.

 

Sam

Sam behoort ook tot de familie en is sinds kort actief binnen de winkel. Na haar studietijd begon het toch te kriebelen om aan de slag te gaan binnen het familiebedrijf. Zij waagde deze kans en is de afgelopen periode vol enthousiasme begonnen aan deze nieuwe uitdaging!

 

Peter  

Peter begon op zijn vijfentwintigste echt met werken in de winkel. Hij nam toentertijd vooral de waterbedden voor zijn rekening. Daarvoor ging hij al geregeld op pad met zijn vader en oom om bestellingen te bezorgen en monteren. Zo was ook Peter van (zeer) jongs af aan al betrokken bij de winkel. Evenals Laura, heeft Peter door de jaren heen enorm veel vakkennis opgebouwd. Hij staat volledig achter onze zelf samengestelde collectie en helpt u graag!