Onze merken

Bassetti is een Italiaans merk dat bekend staat om bedtextiel met mooie prints in prachtige kleuren. Wij verkopen producten uit de Granfoulard collectie van Bassetti. Van Bassetti verkopen wij onder andere dekbedovertrekken, spreien, plaids en kimono’s.

Bella Donna wordt ook wel gezien als de koningin onder de hoeslakens. Bella Donna behoort tot het merk Formesse. Wij hebben hoeslakens van Bella Donna in verschillende kleuren en maten op voorraad. Wij kunnen alle maten en kleuren voor u bestellen.

Bellora is een Italiaans merk dat bekend staat om bedtextiel van hoogwaardige kwaliteit met een fijne afwerking. Van Bellora verkopen wij onder andere dekbedovertrekken.

Boxspring design is een Nederlands merk dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van boxsprings. Van Boxspring design verkopen wij matrassen, boxsprings en complete boxspringsets.

Brinkhaus staat al sinds 1847 voor deskundigheid en kwaliteit op het gebied van hoogwaardig beddengoed. Van Brinkhaus verkopen wij onder andere matrassen, dekbedden en kussens.

Cassenz is een Nederlands merk met een uitgebreide collectie in hoofdkussens en dekbedden. Van Cassenz verkopen wij hoofdkussens (met bijpassende moltons en slopen) en dekbedden.

Descamps is een Frans merk dat bekend staat om bedtextiel van hoogwaardige kwaliteit met een fijne afwerking. Van Descamps verkopen wij onder andere dekbedovertrekken.

Dommelin is een Nederlands merk met een uitgebreide collectie bed- en badtextiel. Van Dommelin verkopen wij onder andere dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens, spreien, plaids en dekens.

Emperior Silk is een Nederlands merk dat allerlei bedtextiel maakt van zijden. Van Emperior Silk verkopen wij onder andere dekbedden, kussenslopen en dekbedovertrekken.

Formesse is al meer dan 70 jaar gevestigd in het Zwarte Woud en staat bekend om textielproducten. Van Formesse verkopen wij onder andere hoeslakens, speciale matrasbeschermers, moltons, zomerdekens en ochtendjassen.

Hasena is een Zwitsers merk dat bedframes en overig slaapkamer meubilair maakt. De producten van Hasena zijn met name gemaakt van hout. Van Hasena verkopen wij bedframes en overig slaapkamer meubilair, waaronder nachtkastjes, commodes, tafeltjes en bankjes.

Kuperus is een Nederlands merk dat is gevestigd in Almelo. Kuperus is al meer dan 100 jaar elke dag bezig om de best mogelijke slaapproducten te maken. Van Kuperus verkopen wij onder andere boxsprings, matrassen, toppers en hoofdborden.

Lysdrap is een Belgisch merk dat gespecialiseerd is in modieus bedlinnen. De producten van Lysdrap zijn met name gemaakt van Egyptisch katoen. Van Lysdrap verkopen wij onder andere dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen.

Mahoton is een Nederlands merk dat van origine een familiebedrijf is. Mahoton maakt matrassen, toppers, kussens, technisch bedtextiel en lattenbodems. Dit zijn dan ook de producten die wij van Mahoton verkopen.

PUUR is een label van Boxspring design. PUUR staat voor producten van goede kwaliteit, die met zorg gefabriceerd worden in Nederland. Van PUUR verkopen wij onder andere boxsprings, matrassen, toppers en hoofdborden.

San Giacomo is een Italiaans merk dat bekend staat om meubels met een luxe uitstraling, mooi design en fijne afwerking. Van San Giacomo verkopen wij bedframes, linnenkasten en overig slaapkamer meubilair.

Riviera is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1952 hoogwaardige slaapsystemen produceert. Riviera is specialist op het gebied van de verwerking van natuurlatex en natuurlijke materialen. Van Riviera verkopen wij onder andere boxsprings, matrassen en hoofdborden.

Signoria is een Italiaans merk dat bedtextiel van hoogwaardige kwaliteit maakt. Bedtextiel van Signoria is gemaakt van Egyptisch katoen. U kunt bij ons terecht voor dekbedovertrekken, hoeslakens, spreien, etc. van Signoria.

Silvana is een Nederlands merk dat met name bekend staat om goede hoofdkussens. Van Silvana verkopen wij diverse hoofdkussens.

Sofabed is een Belgisch merk dat slaapbanken maakt van hoge kwaliteit. Wij verkopen diverse slaapbanken van Sofabed.

Wa’Core is een Deens merk dat waterbedden maakt. Van Wa’Core verkopen wij waterbedden die geheel op uw wensen en behoeften afgestemd kunnen worden.

Zoeppritz is een Duits merk dat bedtextiel maakt. Van Zoeppritz verkopen wij mooie softfleece plaids in verschillende kleuren en maten.