Long Lasting Spring Technology (LLST) matrassen Kuperus (pocketvering, niet keerbaar)

De LLST matrassen van Kuperus hebben twee lagen XS-pocketveren met verschillende ondersteuningskarakteristieken, volgen soepel en gelijkmatig de contouren van het lichaam. Elke laag ondersteunt net iets meer zonder dat dit voor ongewenste drukpunten zorgt. De onderste laag gezoneerde pocketveren geeft de juiste opwaartse ondersteuning op de plaatsen waar het lichaam dit vraagt. De LLST matrassen hebben maar liefst 1200 ondersteuningspunten die zich individueel aanpassen aan de vorm en de gewichtsverdeling van het lichaam. Het grote aantal individuele pocketveren en daardoor ondersteuningspunten maken het matras bijzonder duurzaam. Het matras is uitstekend ventilerend en vochtregulerend omdat de veren van kant tot kant lopen en door het gebruik van natuurlijke materialen zoals viscose, wol, katoen, Talalay natuurlatex en kokos. De matrassen hebben een uitstraling van grandeur en luxe:

  • Hoogwaardige vulmaterialen in het bovenblad en de border
  • Handgetuft en blind genopt
  • Luxe sidestitched border
  • Damast van 100% viscose
  • Ingenaaid label van echt leder

 

De LLST matrassen zijn niet keerbaar, maar wel in de lengte draaibaar. Het LSST matras is verkrijgbaar in drie verschillende hardheden.

 

Bekijk hier de brochure van de matrassen en boxsprings van Kuperus 

Maat Prijs
90 x 200 cm €1695,-
160 x 200 cm €3390,-
180 x 200 cm €3390,-

 

De Long Lasting Spring Technology (LLST) matrassen van Kuperus zijn te bestellen in andere maten en zijn tevens gestoffeerd verkrijgbaar.