Dekbedovertrekken Lysdrap ((Egyptisch) katoen)

Lysdrap is een Belgisch merk dat bekend staat om modieuze bedtextiel van hoogwaardige kwaliteit. Lysdrap maakt mooie dekbedovertrekken in allerlei soorten en maten. Lysdrap werkt met verschillende collecties dekbedovertrekken.

De tailored collectie biedt de mogelijkheid om zelf een dekbedovertrek samen te stellen. Er is keuze uit verschillende maten, kwaliteiten en kleuren stoffen, motieven en kleuren afwerkingen. Zo kunnen er allerlei mooie combinaties gemaakt worden. Alle dekbedovertrekken uit de tailored collectie zijn gemaakt van Egyptisch katoen.

De refined collectie bestaat uit diverse modellen in verschillende kleuren. Deze collectie is gemaakt van katoen percale en voelt zeer fijn en zacht aan. De dekbedovertrekken uit deze collectie worden (met name in de zomer) als erg prettig ervaren.

De limited collectie van Lysdrap bestaat uit verschillende dekbedovertrekken van Egyptisch katoen satijn. De dekbedovertrekken hebben unieke, luxe (seizoens)prints. 

Wij hebben diverse dekbedovertrekken uit alle collecties van Lysdrap met een bijpassend kussensloop/bijpassende kussenslopen op voorraad. De dekbedovertrekken hebben een flessenhals. We kunnen alle dekbedovertrekken uit de verschillende collecties van Lysdrap bestellen. Op de afbeeldingen hiernaast treft u enkele voorbeelden van dekbedovertrekken.