CASA boxspringsets

U kunt uw persoonlijke CASA boxspringset geheel zelf samenstellen. Door het modulaire systeem kunt u zelf bepalen wat uw ideale boxspring is en hoe deze eruit komt te zien! De CASA boxspringsets bestaan uit twee boxsprings, een gestoffeerd matras/twee gestoffeerde matrassen, een topper en een hoofdbord. De boxsprings zijn voorzien van een 7 zone pocketveer, welke zorgt voor een stabiele basis. De combinatie van een 7 zone pocketveermatras, welke is afgedekt met een hoogwaardig koudschuim, en een topper naar keuze zorgt ervoor dat u uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen. Het matras is verkrijgbaar in drie verschillende hardheden. Daarnaast heeft u keuze uit vier verschillende toppers. De CASA boxsprings zijn verkrijgbaar in twee typen stoffen in verschillende kleuren. Daarnaast zijn er verschillende poten mogelijk.

 

Op de afbeelding hiernaast treft u een voorbeeld van een CASA boxspringset. Wij hebben (normaliter) diverse boxspringsets in onze winkel staan om u de mogelijkheden te kunnen laten zien en proberen.

 

De boxsprings, matrassen, toppers en hoofdborden van Boxspring design zijn ook afzonderlijk leverbaar.

 

Maat Prijs
160 x 200 cm van €3226,- voor €2695,-
180 x 200 cm van €3358,50 voor €2795,-
180 x 210 cm van €3608,50 voor €2995,-

*De CASA boxspringset is ook verkrijgbaar in andere maten en is tevens verkrijgbaar als elektrisch verstelbare variant. Bij bovenstaande prijzen is uitgegaan van een HR 60 koudschuim topper. Tegen meerprijs kan gekozen worden voor een andere topper.

CASA Boxspringset bij ons in de winkel

 

  • Maat: 180 x 200 cm
  • Stof/Kleur: Casa antracite 67
  • Hoofdbord: Orlando soft touch
  • Poten: Ronde zwarte poten
  • Vlakke boxsprings
  • In dit geval in combinatie met: gestoffeerde pocketveringmatrassen en een koudschuim topper

 

Getoonde combinatie €2795,- (inclusief matras(sen), topper en hoofdbord)

Materiaal Diverse materialen
Kleur Verkrijgbaar in verschillende kleuren (en stoffen)
Maat/Afmetingen Verkrijgbaar in verschillende maten
Wasvoorschrift n.v.t.